Kardiológiai esetek komplex vizsgálata egyedülálló ultrahanggal

A szívbetegségek előfordulása a kisállatok esetében sajnos egyre gyakoribb jelenség. Amennyiben azt tapasztalod, hogy kutyád vagy macskád a megszokottnál kevesebbet mozog, netán fullad, vagy gyakran köhög mindenféleképpen vizsgáltasd ki állatorvosoddal, vagy hozd el hozzánk az Érdi Állatkórházba, ahol teljes körű kivizsgálást biztosítunk számára egyedülálló szívultrahang gépünkkel.

A kardiológiai kivizsgálást állatkórházunk vezető kisállatgyógyász szakállatorvosa, dr. Fehér Miklós végzi, aki több mint 28 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az állatok gyógyítása terén. Az Érdi Állatkórház a magyarországi praxisok között elsőként szerezte be azt a magas színvonalú ultrahang készüléket, amellyel a lehető legprecízebben lehet feltárni a szívbetegségeket, és amely segítségével a legpontosabb diagnózis állítható fel. A rövid előjegyzési időnek köszönhetően nálunk nem kell heteket várnod egy kivizsgálásra. Telefonálj, és kérj időpontot kardiológusunkhoz most.

Bejelentkezem


Szívbetegség gyanúja áll fenn kutyádnál?

Szívultrahanggal pontos diagnózist kaphatsz.


 Ha a saját állatorvosod küld…


 Ha Te gyanakszol…

Ha állatorvosod valamilyen szívbetegségre gyanakszik kedvencednél és ezért szívultrahangra küldi, hozd el az Érdi Állatkórházba egy kardiológiai kivizsgálásra.
Nálunk nem kell heteket várnod az előjegyzésre, hívj minket most!!

Ha még nem jártál állatorvosnál, de úgy érzed, valami nincs rendben a kutyusoddal
(fullad, kevesebbet mozog, inkább csak fekszik, esetleg köhög, netán vizesedik a tüdeje, hasa),

hozd el hozzánk kardiológiai kivizsgálásra!

Dr. Fehér Miklós kórházvezető, kisállatgyógyász, klinikus szakállatorvos

Az állatkórház vezetőjének, dr. Fehér Miklós kisállatgyógyász szakállatorvosnak kedvenc szakterülete a műszeres diagnosztika, ezen belül pedig a kardiológia, ezért rengeteg időt, energiát és pénzt fektetett abba, hogy ezen a területen képezze magát.

Elkötelezettségét és igényességét árulja el az a tény is, hogy egy olyan vadonatúj, 2017-es fejlesztésű ultrahang géppel dolgozik, ami állatorvosi vonalon még egyetlen praxisban sem található.

Sok gazdi megdöbbenve csodálkozik a kép minőségén, ahol egy avatatlan szem is megláthatja az elváltozást.

A kardiológiai kivizsgálás több szintből áll, de csak indokolt esetben,
a tulajdonos beleegyezésével lépünk tovább.


Alap vizsgálat

Tartalmazza a fizikális vizsgálatot és a szívultrahangot.
A vizsgálat díja 15.000 Ft


Kiegészítő vizsgálatok

EKG
Röntgen
Labor

A szívbetegségek többnyire jól diagnosztizálhatók és kezelhetők, ezért nem kell feltétlenül megijednünk ha a szívbetegség gyanúja beigazolódik.
Egy jól beállított gyógyszeres terápiával és egy kis odafigyeléssel még hosszú évekkel meghosszabbíthatjuk kedvenced életét.


Hívj minket most!


(23) 365-229 vagy (20) 9-365-229


Elégedett gazdik mondták rólunk:

Szív ultrahang vizsgálat
Dr. Fehér Miklós kórházvezető, kisállatgyógyász, klinikus szakállatorvos
Érdi Állatkórház vevővélemény
Szív ultrahang vizsgálat
Érdi Állatkórház vevővélemény
Szív ultrahang vizsgálat


Hogy biztosítani tudjuk kedvenced számára a zavartalan vizsgálat lehetőségét, kérjük, hogy egyeztess időpontot recepciósainkkal!

Jelentkezz be telefonon:

(23) 365-229 vagy (20) 9-365-229

 

    Rendelőnkben a járványügyi helyzetre való tekintettel, illetve a gördülékenyebb betegellátás érdekében 2020. márciusától időpontos előjegyzés alapján fogadjuk betegeinket és gazdáikat. Kérjük, amennyiben teheted, telefonon egyeztess időpontot recepciósainkkal.

    Természetesen továbbra is ellátjuk azokat is, akik nem tudtak időpontot kérni, vagy sürgősségi ellátásra szorulnak, de jó ha tudod, hogy egy kicsit várni kell, mert akik időpontra érkeznek, előnyt élveznek.

    Megértésed köszönjük!