+36 (23) 365 229 korhaz@erdiallatkorhaz.hu

Rólunk

Érdi Állatkórház
1996 óta

Érdi Állatkórház

a mi sztorink

 

Miki doki 1992 februárjának egyik reggelén elgondolkodva ült a foteljában, ölében macskája, Zeusz dorombolt gőzerővel, lábánál vizslája szuszogott csendesen…
Azon törte a fejét, hogyan tudna többet kihozni rendelőjéből, hogy komplexebb ellátást nyújthasson betegeinek.

Így született meg az Állatkórház gondolata: egy olyan helyet akar létrehozni, amely modern diagnosztikai eszközökkel és jól felszerelt laborral rendelkezik, hiszen egy beteg páciens nem feltétlenül várhat napokon át, amíg pontos diagnózist kap, hiszen nemcsak a gyógyulása, hanem az élete is függhet ettől.

Tudta, hogy kiváló kollégákkal akar együtt dolgozni, akik egy olyan csapatot alkotnak, ahol teljes összhangban, hasonló értékek mentén kezelik az állatokat. Amilyen az ő precíz, kitartó, igyekvő természete, olyan lett az Érdi Állatkórház is. Immáron 30. éve, változatlan elvekkel!

 

év szakmai tapasztalat

fős csapat

óra rendelkezésre állás hetente

férőhelyes intenzív őrző

amiért lelkesedünk

MISSZIÓNK

Elsődleges küldetésünk a hozzánk kerülő beteg állatok mielőbbi gyógykezelése, melynek legalapvetőbb feltétele a gyors és pontos diagnózis felállítása. 
Másodlagos küldetésünk kedvenceik egészségének megőrzése, további betegségek kialakulásának megelőzése.
Az lelkesít minket, hogy nap mint nap doromboló, farkcsóváló, egészséges, vidám állatok és elégedett gazdik távoznak tőlünk! 🙂