Munkatársaink

dr. Fehér Miklós

dr. Fehér Miklós
kórházvezető, kisállatgyógyász,
klinikus szakállatorvos

1989-ben végeztem Budapesten az Állatorvostudományi Egyetemen, majd 2006-ban ugyanitt kisállatgyógyász szakállatorvos szakirányú szakképzettséget szereztem.
1992-ben kezdtem pályafutásomat Érden a Burkus Állatorvosi Ambulancián, majd 1996-ban megnyitottam az Érdi Állatkórházat azzal a céllal, hogy kiemelkedő színvonalú ellátásban tudjam részesíteni a hozzám bizalommal forduló gazdik kedvenceit. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a belgyógyászaton kívül otthon vagyok a lágy- és csontsebészetben, valamint a műszeres diagnosztika – röntgen és ultrahang – területén is. Szeretem az elgondolkodtató eseteket, talán nem véletlenül köt ki nálam sok reménytelennek mondott beteg. Köszönöm megtisztelő bizalmukat!

dr. Fehér Miklósné

dr. Fehér Miklósné Andrea
tulajdonos, ügyvezető

Eredetileg orosz-angol szakos tanárnak készültem, de az a tény, hogy állatorvos feleség lettem, fenekestül felforgatta minden tervemet. Közös életünket 1990-ben kezdtük el, és 1992-ben a férjem kezei alatt tanultam meg, mit is jelent az asszisztensi munka. Néha bizony háborgó gyomorral álltam a műtőasztal mellett, de lassan beletanultam a szakma szépségeibe. Az Érdi Állatkórházat már együtt álmodtuk és valósítottuk meg. Négy gyermekünk született, ezért egy időre igazoltan hiányoztam az aktív munkából, de a vállalkozás ügyeit azóta is én intézem. 2013 decemberében visszatértem a frontvonalra, és nagyon élvezem, hogy ismét közvetlen közelről láthatom, hogyan gyógyulnak meg kórházunkban a beteg állatok, s hogy ennek én is tevékeny részese lehetek.

landikrisztiszepiaforditott

dr. Landauer Krisztina
kisállatgyógyász,
egzotikus szakállatorvos

2004-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen, majd 2008-ban kiegészítő diplomámat is megszereztem: az egzotikus állatok szakállatorvosa lettem. 15 évig dolgoztam Csillaghegyen egy rendelőben, ahonnan kisfiam születése miatt jöttem el. Az Érdi Állatkórházban már korábban is dolgoztam „beugróként”, de 2015-től állandó munkatársként veszek részt a kisállatok gyógyításában. Rendelői munkám során elsősorban az Egzotikus szakrendelést látom el, de természetesen ugyanúgy foglalkozom kutyák és macskák belgyógyászati és lágysebészeti ellátásával is. Az egzotikus állatok tartóival folytatott beszélgetések során különös hangsúlyt fektetek a tartási és takarmányozási kérdésekre. Hobbim az agility, melyet örökbefogadott kiskutyámmal évek óta versenyszerűen űzünk.

Berenczei Rezsőné

Berenczei Rezsőné Barbara
vezető állatorvosi asszisztens

2007-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Agrármérnöki szakán. Hobbim a kynológia, diplomamunkám is ebben a témában készült. Otthonomat gyermekkorom óta számos állatfajjal osztottam meg az évek során: teknősök, gekkók, kisrágcsálók és az örök szerelem,  A DOG néhány egyedével. Kedvenc szabadidős tevékenységem is hozzájuk fűződik : már több, mint egy évtizede foglalkozom a fajta nemesítésével LUXOR kennel név alatt. Az Érdi Állatkórházban 2010. szeptembere óta dolgozom. Az általános adminisztratív feladatok mellett munkakörömhöz tartozik az állatorvosok munkájának szakszerű segítése az ambuláns és a műtéti ellátások során, valamint a hozzánk érkező állatok ellátása, műtétre történő előkészítése, intenzív őrzőben történő felügyelete is.