+36 (23) 365 229 korhaz@erdiallatkorhaz.hu

mindig mosolygó

Munkatársaink
akikkel nálunk találkozhatsz

A csapat

dr. Fehér Miklós

kórházvezető, kisállatgyógyász, klinikus szakállatorvos

DR. FEHÉR MIKLÓSNÉ ANDREA

ügyvezető, tulajdonos

1989-ben végeztem Budapesten az Állatorvostudományi Egyetemen, majd 2006-ban ugyanitt kisállatgyógyász szakállatorvos szakirányú szakképzettséget szereztem. 1992-ben kezdtem pályafutásomat Érden a Burkus Állatorvosi Ambulancián, majd 1996-ban megnyitottam az Érdi Állatkórházat azzal a céllal, hogy kiemelkedő színvonalú ellátásban tudjam részesíteni a hozzám bizalommal forduló gazdik kedvenceit. Kedvenc területem a műszeres diagnosztika – röntgen és ultrahang. Szeretem az elgondolkodtató eseteket, amelyek kihívás elé állítanak, ezért talán nem véletlen, hogy sok reménytelennek tartott beteg állat köt ki nálam. 

Eredetileg orosz-angol szakos tanárnak készültem, de az a tény, hogy állatorvos feleség lettem, fenekestül felforgatta minden tervemet. Közös életünket 1990-ben kezdtük el, és 1992-ben a férjem kezei alatt tanultam meg, mit is jelent az asszisztensi munka. Néha bizony háborgó gyomorral álltam a műtőasztal mellett, de lassan beletanultam a szakma szépségeibe. Az Érdi Állatkórházat már együtt álmodtuk és valósítottuk meg. Négy gyermekünk született, ezért egy időre igazoltan hiányoztam az aktív munkából, de a vállalkozás ügyeit azóta is én intézem. Mostanában a recepción találkozhattok velem 🙂

DR. LANDAUER KRISZTINA

kisállatgyógyász, egzotikus szakállatorvos

dr. BECK ATTILA

kisállatgyógyász

2004-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen, majd 2008-ban kiegészítő diplomámat is megszereztem: az egzotikus állatok szakállatorvosa lettem. Az Érdi Állatkórházban 2015-től állandó munkatárs vagyok. Nagy örömömre szolgál, hogy az Állatkórházban  munkaidőn kívül fizioterápiás kezeléseket is végezhetek. Hobbim az agility, melyet két kutyámmal űzök.

2020 márciusában végeztem az Állatorvosi Egyetemen. Ezzel gyerekkori álmom vált valóra, hiszen nem ifjú titánként ültem iskolapadba, hanem felnőttkori tudatos választás volt részemről. Az itt eltöltött másfél év alatt rengeteg tapasztalatra tettem szert, ami kedvenceitek egészségében mutakozik.

BERENCZEI BARBARA

vezető állatorvosi asszisztens

SZABÓ JÁNOS

állatorvosi asszisztens

TÓTH SÁRA

állatorvosi asszisztens

HERCZ GYULÁNÉ ZSUZSI

állatorvosi asszisztens, recepciós