Nincs vizsgálati díj? Ez nem átverés?

DE NEM ÁM! HA MÉG NEM JÁRTÁL NÁLUNK KEDVENCEDDEL, akkor gyere el hozzánk, és mi elengedjük a 7.900 Ft-os általános vizsgálati díjat.

Mikor érdemes felhasználnod ezt a lehetőséget?

 • Ha szeretnéd, hogy a füle végétől a farka hegyéig alaposan átvizsgáljuk kedvencedet, mert így bármilyen rejtett problémára fény derülhet.
 • Ha eddig eredménytelenül kezelték máshol, és szeretnél végre tisztán látni.

Az ingyenes vizsgálathoz csupán be kell jelentkezned a lenti űrlap kitöltésével, hogy regisztrálni tudjunk a vizsgálatra.

Fontos, hogy azonnal nem tudod felhasználni az ingyenes vizsgálati lehetőséget, mert azt csak előre meghatározott időpontokban tudjuk biztosítani számodra.

Mivel a számítógépes nyilvántartásunkhoz szükség van a tulajdonos és az állat adataira, a gyorsabb ügyintézés és a várakozási idő csökkentése érdekében kérünk, hogy a regisztrációs űrlapot már most töltsd ki.

Ha bármim okból a megadott időponton kívül jönnél vizsgálatra, az árlistáben feltüntetett felárak felszámításra kerülnek.

A bejelentkezés módja:

 1. Töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot! Ez alapján tudunk felvenni Neked egy kartont.
 2. Hívd fel recepciónkat, hogy egyeztetni tudjátok a vizsgálat időpontját.
 3.  A vizsgálat napján gyere el és jelezd, hogy az INGYENES vizsgálatra jöttél.

   

  Az állattartó adatai:

   

  Az állat adatai:

   

  jobbkep

  Tudtad?

  kutyatelo

  Mi minden állattal úgy bánunk, mint a sajátunkkal. Mi sem vinnénk olyan helyre kezeltetni őket, ahol ez másképp van. Bízhatsz bennünk, nálunk biztonságban van kedvenced!

   

  Tudtad?

  kutyatelo

  Érden mi vagyunk az EGYETLEN rendelő, ami teljesíti a legfelsőbb szintű követelményeket is, így csak mi viselhetjük az ÁLLATKÓRHÁZ nevet.

   

  A KÖTELEZETTSÉGMENTES,
  valóban ingyenes első vizsgálatodat
  igényeld az űrlap kitöltésével!

  Ingyenes első vizsgálat

  Ingyenes vizsgálati díj – az “apróbetűs rész”:

  • Az ingyenes első vizsgálat az állat teljes fizikális vizsgálatát jelenti, azonban nem tartalmazza sem a műszeres vizsgálatokat (röntgen, ultrahang, EKG), sem pedig a laborvizsgálat díját. Amennyiben a diagnózis felállításához ezekre is szükség van, a várható költségek megbeszélése után a tulajdonos kérésére a további vizsgálatokat is elvégezzük, melyek költsége a tulajdonost terheli.
  • Azonnal nem tudod felhasználni az ingyenes vizsgálati lehetőséget. A regisztráció után kérlek hívj fel minket a 23/365-229-es számon, hogy tájékoztathassunk az ingyenes vizsgálat időpontjairól. Ezért ha sürgősen jönnél hozzánk, nem érdemes regisztrálni, mert az ingyenes vizsgálati lehetőséget csak előre meghatározott időpontokban tudjuk biztosítani számodra. Megértésedet köszönjük.
  • Aki kedvencével a recepcióba 18:30 után érkezik be, azoknak a vizsgálati díjra 5.000 Ft felárat számolunk fel.