Egzotikus kisállatok vizsgálata

Rendelőnkben egzotikus kisállatok kivizsgálásával és kezelésével egzotikus szakrendelés keretein belül foglalkozunk.

Teljes körű ellátást nyújtunk nem mindennapi kiskedvencek számára. Egzotikus szakállatorvosunk magas szakmai színvonalat képviselve kezeli a ma már egzotikusnak számító háziállatokat, mint például a teknőst, házi-és törpenyulat, kaméleont, leguánt, sünt, vadászgörényt, hörcsögöt, tengerimalacot vagy akár a patkányt is. Kisállat specialistánk, dr. Landauer Krisztina, több mint 10 éve elkötelezetten foglalkozik egzotikus állatok gyógyításával, de emellett 15 éves tapasztalattal rendelkezik kutyák és macskák belgyógyászati és sebészeti ellátásában is.

Az egzotikus kiállatok tartása és takarmányozása fokozottabb figyelmet igényel, hiszen az ő esetükben számos egészségügyi probléma vezethető vissza ilyen jellegű figyelmetlenségre, ezért a doktornő készségesen segít tanácsaival a hozzá forduló gazdiknak.

Az egzotikus állatok tartása – mint minden más állaté – felelősségteljes feladat. Ezért fontos, hogy bármilyen kérdés, panasz vagy probléma esetén inkább kérj időpontot egzotikus szakállatorvosunkhoz!

Bejelentkezem

Tudtad, hogy az Érdi Állatkórházban
van egzotikus szakrendelés?

Ha teknőcöd, nyuszid, vadászgörényed vagy egyéb nem szokványos házi kedvenced van, gyere el hozzánk bátran.
Dr. Landauer Krisztina az egzotikus állatok szakállatorvosa vár benneteket az Érdi Állatkórházban.

 

Egzotikus állatok gyógyítása

Dr. Landauer Krisztina
egzotikus kisállat specialista

Milyen állatokkal érdemes hozzánk fordulnod?

Regisztrálj az egzotikus szakrendelésre!

dr. Landauer Krisztina

 • teknős
 • hörcsög
 • leguán
 • görény
 • tengerimalac
 • nyúl
 • csincsilla
 • degu
 • egér
 • patkány
 • sün
 • kaméleon

Fontos, hogy azonnal nem tudsz jönni a szakrendelésre, mert a doktornő csak bizonyos napokon, meghatározott időpontokban rendel.

Ebben a járványügyi helyzetben különösen fontos, hogy ne torlódjanak fel a betegek, ezért előre egyeztetett időpontokban tudunk csak fogadni.

 Kérünk, hívj fel minket a 23/365-229-es számon, hogy megbeszélhessük Veled, mikor jöhetsz kedvenceddel a vizsgálatra.

Itt találsz meg minket:

Mit mondanak rólunk?

Jó döntés volt Érd egyetlen Állatkórházát választani, mert itt Doni, a kutyánk, egy hang nélkül tűrte az orvos beavatkozását. Máshol sokat nyüszített, ami szerintem az orvos kedvetlenségéből is adódott.
K. Réka
Az Érdi Állatkórházba hoztam a kedvencemet, miután máshol elrontották az ivartalanítást, s itt teljesen mást tapasztaltam! Az orvos profi volt és minden kérdésemre megfelelő választ adott, nem hagyott magamra. Csak ajánlani tudom!
H. István
Ha újra állatorvost keresnék, megint az Állatkórházat választanám, mert tényleg úgy bánnak az állatokkal, mintha a sajátjuk lenne. Számomra ez fontos, nem a legolcsóbbat keresem, hanem a legjobbat!
F. Zsófi

  Rendelőnkben a járványügyi helyzetre való tekintettel, illetve a gördülékenyebb betegellátás érdekében 2020. márciusától időpontos előjegyzés alapján fogadjuk betegeinket és gazdáikat. Kérjük, amennyiben teheted, telefonon egyeztess időpontot recepciósainkkal.

  Természetesen továbbra is ellátjuk azokat is, akik nem tudtak időpontot kérni, vagy sürgősségi ellátásra szorulnak, de jó ha tudod, hogy egy kicsit várni kell, mert akik időpontra érkeznek, előnyt élveznek.

  Megértésed köszönjük!

  Tudtad, hogy az ÉÁK:

  kutyatelo

  Érden az EGYETLEN rendelő, ami teljesíti a legfelsőbb szintű követelményeket is, így csak mi viselhetjük az ÁLLATKÓRHÁZ nevet.

  Tudtad, hogy nálunk:

  kutyatelo

  Minden állatot a sajátunkként kezelünk. Mi sem vinnénk olyan helyre kezeltetni kedvencünket, ahol ez másképp van.