Kíváncsi vagy az árakra?

árak állatorvos érd

   
  Kutyám vanMacskám vanMás állatom van

   

  Ha szeretnéd tudni szolgáltatásaink díjszabását, akkor iratkozz fel adatbázisunkba, azaz írd be az adataid a bal oldali űrlapba, és azonnal küldjük személyesen neked az árakat.

  Már csak azért is megéri feliratkozni, mert ha először tervezed, hogy benézel hozzánk, egy ingyenes vizsgálattal lepünk meg téged!

  FONTOS:  ezzel semmilyen kötelezettséget nem vállalsz, a tőlünk kapott levelekről egyetlen kattintással bármikor leiratkozhatsz.

  Mire vársz még?
  Nem harapunk :)

  Pácienseink körében talán felmerülhet az a kérdés, miért kell egyáltalán vizsgálati díjat fizetniük amikor elhozzák hozzánk kedvencüket?

  Rendelőnkben minden állat egyformán értékes és fontos, mindegyiket ugyanazzal a magas szintű szakmai tudással és gondossággal vizsgáljuk a legmodernebb eszközök igénybevételével. Amikor vizsgálati díjat kérünk, azzal a gazdik azt a szakmai tudást fizetik meg, amit állatorvosaink hosszú évek alatt szereztek meg kezdve az egyetem elvégzésétől, a továbbképzéseken, speciális szakképzéseken át egészen a naponta megküzdött esetekig. Ezen túl megfizetik azt az időt is, amelyet a kedvencek vizsgálatával és kezelésével tölt el egy egész csapat. A vizsgálati díj árszabása független attól, hogy milyen állattal, illetve milyen bonyolultságú problémával állunk szemben, és attól sem változik, hogy esetenként hosszabb vagy rövidebb időt töltünk-e a kezeléssel. Fontos megjegyeznünk itt azt is, hogy abban az esetben, ha kontrollra hívunk vissza egy beteget, illetve, ha több napos kezelést végzünk rajta, alkalmanként már csak kisebb összeget, ún. utókezelési díjat számolunk fel, függetlenül attól, hogy sokszor több időt töltünk el velük, mint az alap vizsgálatkor miközben a magas szakmai színvonalból nem engedünk.

  Mindazonáltal az oltások mellé nem kérünk külön vizsgálati díjat, hiszen annak ára már tartalmaz egy konzultációt és egy olyan alap állapotfelmérést, amiből képet kaphatunk a hozzánk hozott kedvenc egészségi állapotáról.

  Mit mondanak rólunk?

  Jó döntés volt Érd egyetlen Állatkórházát választani, mert itt Doni, a kutyánk, egy hang nélkül tűrte az orvos beavatkozását. Máshol sokat nyüszített, ami szerintem az orvos kedvetlenségéből is adódott.
  K. Réka
  Az Érdi Állatkórházba hoztam a kedvencemet, miután máshol elrontották az ivartalanítást, s itt teljesen mást tapasztaltam! Az orvos profi volt és minden kérdésemre megfelelő választ adott, nem hagyott magamra. Csak ajánlani tudom!
  H. István
  Ha újra állatorvost keresnék, megint az Állatkórházat választanám, mert tényleg úgy bánnak az állatokkal, mintha a sajátjuk lenne. Számomra ez fontos, nem a legolcsóbbat keresem, hanem a legjobbat!
  F. Zsófi