Ha elpusztult a kedvence otthon…

Sok tulajdonos szeretné saját kertjében eltemetni kedvencét. Kedvtelésből tartott állatok esetén ezt természetesen megteheti. Aki azonban másképp dönt, több lehetőség közül választhat.

  • Munkaidőben (8-16) hívja fel az önkormányzat ingyenes telefonszámát (06-80/204-571), ahol bejelentheti az elhullott állatot. A gyepmester telefonos egyeztetés után elmegy Önhöz, és elszállítja a tetemet. A kiszállás és a szállítás költségeiről mindenképpen tájékozódjon a híváskor.
  • Munkaidőn kívül vagy üzenetet hagy a fenti telefonszámon, vagy saját maga szállítja az érdi önkormányzat telepére, ahol átveszik Öntől. Fontos azonban tudni, hogy az átvétel nem ingyenes, és a telep üzemeltetőjével mindenképpen egyeztetni kell. A telep megtalálható Százhalombatta külterületén, a 6-os úton, a 25-ös km után 200 méterre balra. Üzemelteti: Sirius Állat-és Természetvédelmi Alapítvány
  • Aki szeretné elhamvasztatni hűséges állatát, hívja fel kórházunkat, ahol ajánlani tudunk Önnek állatok temetkezésével foglalkozó vállalkozót, aki szintén házhoz megy a tetemért.